Träning inför och tävling under skidsäsongen.

Uppbyggnadsperioden startade 1 maj 2012, redan då hade jag gått in med inställningen att detta skulle bli min mest krävande men bästa säsong hittills gällande träning och resultatmässigt. Jag har haft mycket inspirerande träningsupplägg som jag trivts med och det har varit mestadels löpning, rullskidor, styrka och cykel. Fast att det varit mycket tufft att genomföra många gånger så har jag senare kunnat se att varje pass har haft sitt syfte och som senare har gett mycket tillbaka.

Har faktiskt klarat av att kombinera både träning och arbete under sommaren på Stora Enso i Fors. Det gick faktiskt över förväntan då jag trodde att jag skulle få prioritera bort delar ur den kanske viktigaste och mest krävande perioderna på året som skidåkare, då uppbyggnaden är som störst. Efter sommaren så har jag spenderat mycket tid i Falun då studierna tagit fart och dem gemensamma och sporrande träningarna med Skidhögskolan har  körts igång, viktigt för mig att tidigt få känna pulsen på vinterns motstånd igen.

Ni kommer nu att få ta del av min vardag och dem viktiga tävlingarna som är kvar,  ni kommer även få en kortare tillbakablick på de tävlingar jag har kört och vad målen och huvudmålen är för säsongen.

Nedan har ni några bilder som kan sammanfatta några finare delar ur uppbyggnad och tävlingssäsongen så här långt, mer kommer!

Hälsningar

Ronny

Alliansloppet rullskidsbild upplopp.Springbild 1!!......mora....vegavallsloppetIMG_2981Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s