Äntligen tillbaka till rutinerna!

God förmiddag på er!

SM i Falun var som många av er vet för en  vecka sedan, mina förberedelser var mycket bra inför detta mästerskap där skiathlon 30 km och fristil 15 km var mina huvudmål att prestera topp 40. I år har jag tagit mig ett stort kliv framåt i rätt riktning resultatmässigt, det är riktigt kul!

Tyvärr vaknade jag under onsdagen med både lättare feber och halsont, jag kände redan på tisdagen att kroppen inte var som den brukar vara och var öm. Det var tungt att ställa in skiathlon tävlingen då den var mest betydelsefull där jag hade störst chans att prestera bra. Men i efterhand så är jag glad att jag har vilat i en vecka och fått stått som åskådare för en gång skull under ett SM, för nu är jag tillbaka igen i träningen och rutinerna vilket jag trivs bäst i. Skönt att jag inte blev borta längre än så och  får nu ställa in siktet på långloppen som är kvar av denna säsong där jag har Engelbrektsloppet 60 km  och Bessemerloppet 52 km som huvudmål och självklart vasaloppet som ett delmål i år. Nu ska jag iväg och åka ett klassiskt distanspass på 3 timmar på den mäktiga Engelbrektsbanan i Norberg.

IMG_0182

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s