3:e e-cupen med DSA

Idag kommer jag bara att köra ett träningspass och det kommer bli högintensivt med bra kvalité då den 3:e Elljuscupen med DSA körs senare i eftermiddag. Tyvärr så blir det sprint fristil idag då jag hade hoppats på att få tävla distans mot alla snabbingar och få en koll hur formen är, men sprinten kommer ändå ge mig överfarten som jag behöver nu när jag varit sjuk och äntligen kommit tillbaka in i träningen efter en kortare vila.
Jag förväntar mig få en ordentlig genomkörare och få ett kvitto hur jag står mig till helgens långlopp, väldigt viktigt att få trycka på med farten och se om kroppen klarar av att hålla hög fart nu när jag letar tillbaka till min form som jag haft innan SM. För övrigt så ser denna vecka bra ut träningsmässigt med en medelvecka på 15 timmar planerad tränings och tävlingstid.

bild 2

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s