4 timmar idag och piggare i kroppen = bra dag.

Igår var den 3:e elljus cupen med skidhögskolan där jag slutade på en 3:e plats efter att johan edin och arnesson brutit. Jag hade det mycket tufft då pulsen var ruskigt hög redan på uppvärmningen när jag körde dem kortare impulserna och under prologen så trodde jag att hjärtat skulle hoppa ur kroppen,  detta för att jag inte kört fart på 2 veckor under min sjukdom och det blev en chock för kroppen med denna  högintensitet.Varje race tog ca 4 min och det positiva var att pulsen gick ned något närmare finalen jag kom.

Kom tillslut till finalen och jag försökte bara hänga med Adam Larsson på slutet men klappade ihop sista 400 metrarna som jag hade gjort varje race hittills.
Skönt med en hård genomkörare och ser fram emot att komma tillbaka i slagläge igen.
Nedan har ni en bild från sprinten som ni kan se från Simons blogg på:
http://simon-andersson.se/

bild6

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag så startade morgonen med ett 2 timmars stakpass med dem två starka åkarna Simon Andersson  som förövrigt lekte hem sprinten igår och Mikael Sandgren. Vi snurrade runt på lugnets hårda banor där elit 15 km blev en hård utmaning att staka runt som den brukar vara. Tur att man inte fuskat med sommarträningen!

Blev närmare 26 km stakning och jag hade betydligt bättre puls idag än igår på sprinten vilket är mycket positivt och exakt rätt riktning.
Efter en god lunch så var det studier några timmar innan nästa pass i skejt som kördes tillsammans med Daniel Olsson och Tommy Gabrielsson, vi åkte lugn AI blandat med kortare impulsryck  dessa kände jag mig riktigt stark på och pulsen hade även sjunkit ytterligare sen i förmiddags vilket är ett bra kvitto!
Vi åkte runt elit 15 km igen och runt lugnets fina terräng som blev närmare 22 km totalt och även här 2 timmars åkning, tänkte på tekniken när vi väl åkte lugnt och åkte stort och kraftfullt vilket var en helt okej känsla. Här har ni några bilder från eftermiddagspasset!

bild 1

bild 3bild 2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s