2 timmar träning och fortfarande pigg, nu laddning!

Idag så körde jag 2 timmar träning med uthållighetsstyrka 30 minuter + direkt efter 1.5 timme distans löpning med 10 stycken 10 sekunders impulser. Skulle egentligen träna detta pass igår men valde att vila istället då torsdagen blev en mycket bra träningsdag med dubbla pass med trevligt sällskap.
Syftet med dagens träning var att få en lättare träningsmängd och få en väckning av kroppen inför morgondagens tävling då mitt 3:e Engelbrektslopp ska genomföras. Dock så var banan förkortat förra året då det var snöbrist men i år så blir det full banlängd på 60 km.

Hård konkurrens på startfältet imorgon med starka vasaloppsåkare med bland annat Jimmie Johnsson, Daniel Tynell, Lars Suther, Kalle G och Robin bryntesson.
Ska bli intressant och se hur kroppen svarar med denna genomkörare då jag i början av veckan kunnat kört högintensivt igen, laddad och förväntansfull då jag vill förbättra min 10:e placering förra året.

Bergebo Skimarathon 2012...

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s