Måndag med vila och massage.

Måndagen tillbringades med vila och massage  av Lennart på Lenika konsult AB som jag gått till i över 6 års tid. Han vet hur min kropp fungerar och jag går till honom oftast innan viktig tävling för att kolla så allt är bra, annars går jag efter tävling för att få ur slaggprodukter. Jag rekomenderar er att ni tar och kollar eran kropp och får massage kontinuerligt för att förhindra skador innan skadan är skedd.
Boka tid redan idag på Lenika konsult!

Lenika konsult AB

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s