Tisdag och onsdagens träning.

Tisdagen började bra med  maxstyrka, körde  5 stycken övningar + 2 explosiva på slutet för att sedan snöra på sig spikecrossen och dra ut på en kortare distans löpning på 01:15 timmar. Totalt 02:05 timmar.
På eftermiddagen var det studier och återhämtning som gällde, denna vecka är snarlik planerad som förra veckan med 15 timmars träning.

Onsdagen såg lite annorlunda ut med lite studier på förmiddagen och en trevlig fika med en god vän innan lunch. På eftermiddagen så var det långa intervaller på schemat som tränaren Johan Granath gav förslag att testa, såg även att den mäktige Adam Steen kört passet tidigare innan SM och det är ett pass som man måste ha rätt inställning till att genomföra.
Började med 45 minuter lugn åkning med 8 stycken korta impulser under denna tid + 45 minuter AII med 6 impulser + 45 minuter AIII + 30 min AI / avvåkning, detta pass passade mig bra då det är en tävlingslik intervall träning.

Även nu på söndag är det tävling, denna gång Bessermerloppet 52 km klassiskt som blir troligtvis den sista ordentliga genomköraren innan Vasaloppet den 3:e mars. Hoppas kroppen svarar ännu bättre än på Engelbrektsloppet och att jag har marginalerna på min sida, då  många av förra veckans elitåkare kommer även starta i helgen. Startfältet ser dock ännu hårdare ut då fler snabbingar börjar komma in i anmälningarna, bara positivt.

 

bild (6)

 

IMG_0178

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s