Skidkurs på lördagen och tävling Bessemerloppet 52 km söndagen

Har haft två skidkurser dagarna efter varandra med Sport Support Center i Falun som var mycket givande. Jätte skoj med bra feedback efter kursens gång att deltagarna är nöjda med ens upplägg.  Efter skidkursen så åkte jag 1 varv runt 5:an på lugnet och gjorde 10 st kortare impulser för att väcka kroppen inför söndagens Bessemerlopp i högbo.

Bessemerloppet  52 km gick okej prestationsmässigt men jag  känner att jag fortfarande letar efter min form som jag hade innan min sjukdom till SM för några veckor sedan. Dock fick jag mig en rejäl genomkörare  då jag låg på hårt tillsammans med min klunga alla 3 varven. Jag tapppade tyvärr lite tryck i stakningen sista milen då det hårdkördes under loppets gång då vi fick tider att åkare framför började krokna och släppt täten.

Jag valde att åka med fäste då mina skidor gled bra mot dem ovallade jag hade. Märke under loppet att jag hade minst lika bra glid som dem utan fäste i klungan. Jag valde att köra med fäste då jag ville ha hjälp av benen uppför med stak med frånskjut. Slutade på en 18:e plats i H21 och placering 21 totalt.

Nedan har ni tre bilder som mästerfotografen Hans Ersson tagit.

 

P1030910Bessemerloppet1

 

 

 

 

 

 

Bessemerloppet...

 

Bessemerloppet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s