Resultat löptävlingen Älven runt maj 2013

I onsdagskväll så var det som sagt premiär för Älven runt 4.6 km ( 4.43 enligt min klocka).
Tävlingen gick som förväntat tycker jag då det var första löptävlingen under uppbyggnaden som pågår. Jag sprang på tiden 15.30 och slutade på en 6:e plats, dock närmare 50 sek snabbare i år än vad jag sprang förra året i maj, bra utgångspunkt. Slutet av augusti förra året sprang jag på tiden 15.29 och då hade jag så klart fler fartpass och tävlingar i benen.

Det var bra motstånd i form av starkingarna Simon Andersson, Gustav Eriksson och Danne Olsson. Måste säga att jag är imponerad av Johan Henriksson som återigen visar att han har snabba ben, tjuvtränar i Ornäs ryktas det om 🙂

Resultat från dagen hittar ni här
http://www1.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_486674/cf_87178/alven_runt_maj_2013.PDF

Bilder från dagen visas nedan:

IMG_8782

älven

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s