Rullskidor klassiskt 03:10 timmar + löpintervaller

Hej på er!
Idag hade jag en grym träningsdag på 04:40 timmar. Nästan den mäktiga fulla handen på 5 timmar 🙂
På fm körde jag rullskidor klassiskt med tungrull (proski 3:or) strax över 3 timmar. Fick kämpa med tekniken i stakningen då träffen inte var tillräckligt bra vissa gånger, men ett bra pass helt klart!

På em så sprang jag med Avesta ok, 8x 1000 meter på Rembo spåret, mestadels och lättsprunget och känslan var riktigt bra med tanke på fm passet ändå. Syftet var att hålla jämna tider vilket jag uppnådde. Sprang 3.35 / km. ( strax under tävlingsfart)

Imorgon jobbar jag fm och sedan blir det ett em pass. Känns skönt att vara igång på riktigt nu, har haft fina träningsdagar 🙂

Lägger upp en bild från karnevalen som snabbmicke skickade till mig, har inte lagt upp mina egna ännu.

/
Ronny Wedin

20130611-223637.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s