4 timmar och snart vila!

Nu är det endast 1 dag kvar på mitt egna hemma läger som jag spenderat i Avesta och Falun. Har då kört 8 dagar med fokus på mängdträning och något hårdare intervallpass. Huvudmålet är 32 effektiva träningstimmar under dessa lägerdagar och jag är uppe i 28 timmar i skrivande stund. Har 1 träningsdag till att föra in i träningsloggen innan detta läger är slut.

Idag har jag åkt 02.50 timmar klassiskt på fm med gubbarna från pumphuset skicenter, blev en fin tur med bra tryck på stakningen. På em körde jag löpning + kontroll och cirkel styrka.
Kroppen har svarat riktigt bra under dessa hårdare dagar så jag är riktigt nöjd så här långt.

Imorgon väntas myrlöpning och rullskidor, mäktigt!

20130630-232951.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s