Klassiskt stakpass 2.15 timmar

Idag så vaknade jag och var väldigt trött och sliten i kroppen sen veckans träning + jobb. Igår eftermiddag körde jag nämligen stakintervaller med 4×15 min med 2 min setvila. Åkte på mina Pro ski C3 och fick kämpa bitvis med att få upp pulsen på flacka partierna, medans uppför gick betydligt lättare att nå högre värden som det brukar vara.
Körde Avesta – bengtsbo- nyhyttan- Norberg – Avesta.

Idag så åkte jag ett lugnare stakpass på C3:orna i 02.15 timmar i solen, riktigt varmt även idag så efter passet åkte jag hem till Jennifers föräldrar och badade innan jobbet, grymt avslut på ett bra pass!

I helgen väntas mer mängd inspirerad träning då jag har planerat 20 träningstimmar denna vecka. Även sol och bad mellan passen med grabbarna ska avverkas, blir en fin helg.

/
Ronny Wedin

20130802-210856.jpg

20130802-210848.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s