Resultat Alliansloppet och annat

Har varit dåligt med uppdateringar sen Alliansloppet och det har rullat på sen sist. Tävlingen genomfördes med en godkänd insats, fick tyvärr inte riktigt som jag ville och formen för att åka riktigt snabbt i stakningen var inte tillräckligt. Slutade på en 82:a plats av strax över 400 startande. Fick tiden 01:59:28, ganska precis 18 minuter efter den starke och vinnande Anders Aukland. Resultat hittar ni här!

Efter Alliansloppet har nu höst träningen inletts och jag ser fram emot dessa dagar med frisk luft och mycket syre. Värmen får dock gärna hålla sig kvar tycker jag 🙂

Idag har jag kört klassiska A3 intervaller på förmiddagen, 6×6 min med 2 min setvila. Kom upp i hög puls idag och kände mig stark, skönt!
På eftermiddagen har jag löpt distans på 2 timmar blandad terräng men mestadels skog och stig runt Avesta, fin träningsdag 🙂

Om ungefär 2 veckor kommer jag att infinna mig i Torsby med Amer sports och testa vinterns nya material av Salomon och Atomic, ska bli spännande och skönt att komma på snö igen. Blir även fler dagar och läger i Torsby veckorna framöver vilket brukar vara behövligt inför tävlingssäsongen!

20130905-230201.jpg

20130905-230232.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s