Vasaloppsträffar Skinnskatteberg och Länna sport

För några veckor sedan var jag på utbildning med Amersports i Torsby, vi testade och gick igenom årets skidor inför vasaloppsträffarna i höst och vinter. Riktigt intressant och kul att jobba med Salomon och Atomic tycker jag 🙂
.

20131005-210240.jpg

20131005-210301.jpg

Förra helgen var jag i skinnskatteberg på deras Vasaloppsträff, det var första gången jag arbetade på denna berömda skidträff och det gick riktigt bra och det var många skidentusiaster som handlade.

Den här helgen är jag i Stockholm på Länna sports vasaloppsträff, butiken har ert stort och brett utbud så det var mycket försäljning på både skidor och funktionskläder etc. Det var full fart från start då kön slingrade sig utanför dörrarna, hoppas på lika bra tryck imorgon 🙂

Just nu befinner jag mig på first hotel i Älvsjö, har vilodag idag så efter jobbet åkte jag och åt en god middag. Ligger nu och kollar film och bara mår så där allmänt förträffligt efter en grymt bra träningsvecka på 18 timmar.
Dock hade jag velat haft Jennifer med mig denna helg men det blir fler gånger då hon jobbade idag, stolt över henne ❤

20131005-211710.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s