6 mil rullskidor, stakning!

En mycket bra dag i både träningsväg och kalas firande 🙂
Började morgonen med ett stakpass på mina Pro ski 3 tillsammans med Jacke på 2:or. Vi stakade runt 6 mils rundan i ett skönt höstväder, dock för varmt för att vara slutet av oktober månad. Jag fick hålla en högre A1 fart hela vägen på passet vilket var precis det jag behövde idag, ett hårdare långpass på 03.40 timmar.

På eftermiddag har jag haft släkt och familj på kalas firande då jag fyller hela 23 år på onsdag, mycket trevligt med gofika så klart, gott 🙂

/
Ronny

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s