Gårdagens och dagens träning.

Igår eftermiddag/kväll körde jag ett tuffare intervallpass på rullskidorna.
7×6-8 min stakintervaller i A3 på kuperad bana. Körde som följande:
Avesta- bengtsbo – erikmatsbo- korsningen Norberg/Hedemora och tillbaka. Känslan var bra ock jag kunde driva hög puls, men utan pannlampan så hade det inte gått bra alls. Med den så är det som att åka mitt på dagen.

Idag har jag ätit lunch på Restaurang Kungsgatan 4, oxbringa med rotmos, super gott!

Efter jobbet blir det styrka + rullskidor klassiskt distans på 3:orna. Snart väntas ett eget kortare träningsläger uppe i orsa grönklitt fredag- söndag tillsammans med Linus Larsson och även skidhögskolan. Syftet är att få mer skidvana med både fart och distans då jag inte kommer tävla i bruksvallarna. Jag kommer istället prioritera träningen fram till tävlingarna i underbara Idre fjäll.

/
Ronny Wedin

20131113-145935.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s