Träningsdagar och skidpremiär på djupdalsvägen

Det har varit kortare fartperiod sen sist och tävlingspremiär i Idre fjäll förra helgen. Kroppen svarade inte som jag hade hoppats på då mina 2 första varv av 4 kändes riktigt bra. De två sista varven (5 km) blev en kamp mellan vindarna och att behålla fart. Farten och känslan fanns och det tar jag med mig till nästa helg i Älvdalen.

I veckan har jag haft fortsatt fart och mindre mängd inspirerad träning med fina träningsmöjligheter i Avesta och Falun. Alla fartpass har känts riktigt bra vilket jag vill känna till kommande tävlingar också!

Idag har jag tränat vid djupdalsvägen som leverade grymma förhållande på 13 km natursnö. Detta tack vare den grymma spårpatrull som arbetar hårt med att få till spåren. Har tränat med Ekman på ”fjället” och haft långlopps inspirerad fart i 2.5 timmar, helt okej tryck i åkningen med tanke på gårdagens tröskelintervaller på lugnet.

I veckan väntas mer fart och tävlingar i Älvdalen, längtar!

/
Ronny Wedin

20131208-191231.jpg

20131208-191200.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s